fbpx

12 små lektioner om att hitta din tonalitet

Daily Bits Of är ett smått genialiskt sätt att lära sig nya intressanta saker.

Det är en tjänst som startade för några år sedan och som skapat ett helt nytt och otroligt populärt sätt att lära sig nya saker. Det bygger på korta, dagliga meddelanden via e-post eller Messenger som du kan läsa när du har fem minuter över.

Hur som helst. Jag har en kurs där sedan några månader tillbaka. Den består av tolv korta kursbrev där jag  steg för steg beskriver hur du kan hitta rätt ord, uttryck och tilltal som speglar ditt varumärke och väcker rätt känslor hos läsaren. Ditt varumärkes tonalitet, helt enkelt.

Kursen kostar ingenting, och när de tolv dagarna är slut finns massor av andra fantastiska kurser att gå.

Uppdatering:

Plattformen Daily Bits Of finns tyvärr inte längre. Jag planerar att sätta upp den på en egen plattform framöver. Under tiden får du gärna prova min e-postkurs i att skriva säljande texter.

Jag som skriver heter Lena

Om du jobbar med mig, får du en engagerad och lyhörd frilanscopy och utbildare som hela tiden ställer frågan ”varför”.

Det är världens mest kraftfulla fråga. Det var den som fick mig att starta True Copy 2016, efter nästan tio år som anställd copywriter och content manager.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *