fbpx

Nå fram, engagera, sälj

Ansök till kursen

Jag sätter ihop en liten grupp deltagare med så lika grundförutsättningar som möjligt. Därför kan jag inte garantera en plats åt alla. 

Fyll i formuläret så hör jag av mig så snart jag satt ihop gruppen och reservlistan. Ansökan är inte bindande. Du bestämmer dig, och betalar, först när du fått svar från mig.

Frågor om kursen?

Hör av dig till mig om du inte hittar svaret på din fråga. Jag finns på lena@truecopy.se.

Du börjar med att skicka in en ansökan. När jag har satt ihop en bra grupp utifrån behov och kunskapsnivå, kontaktar jag dig. 

Jag kan inte garantera att du kommer med i en grupp, och i så fall kommer jag föreslå andra alternativ till dig, till exempel reservlista och/eller individuell coachning.

Anmälan är inte bindande förrän du har betalat.

Du väljer om du vill betala med kort eller mot faktura. Väljer du kortbetalning kan du betala hela summan direkt, eller dela upp betalningen på tre månader. Då betalar du 500 kronor mer. Du får momskvitto via mejl.

Du får mer information om betalningen när vi vet om du ska vara med eller inte.

Du kan boka av inom två veckor efter att du har betalat eller fått din faktura. Har du betalat med kort får du tillbaka pengarna.

Du kan överlåta din plats till någon annan om behoven och kunskapsnivån stämmer med gruppen och det inte finns aktuella deltagare på reservlistan. Det pratar vi om i så fall.

Vi träffas live via Zoom varannan vecka, 2 timmar per gång under arbetstid. Du får inbjudningar till alla tillfällen med en Zoomlänk. För att ansluta klickar du på länken, datorn eller telefonen. Missar du ett tillfälle kan du se en inspelad version.

Mellan kurstillfällena fokuserar du på en skrivuppgift och jag skickar tips, pepp och kursmaterial via mejl.