fbpx

Förbereder vårens copykurs

Jag är så pepp på den här våren! Under fem kvällar med start den 19 april håller jag copykurs på Folkuniversitetet. Förutom att det ska bli otroligt kul att möta alla deltagare (är du en av dem?), så är det också sjukt tillfredsställande att få paketera alla mina erfarenheter till något som kan hjälpa andra.

Det blir metoder, processer, teorier, exempel och övningsuppgifter i en härlig och förhoppningsvis lärorik kombo.

Kursen vänder sig både till dig som skriver i sälj- och marknadsföringssyfte på jobbet, men också till dig som bara vill utveckla ditt målinriktade skrivande i största allmänhet. Det blir en grundkurs i copywriting kan man säga.

Just nu jobbar jag fram de första två lektionerna, som kommer innehålla allt ifrån hur du vet vad du ska skriva, till hur du lockar rätt människor att läsa eller klicka.

Vill du vara med? Anmäl dig hos Folkuniversitetet.

Jag som skriver heter Lena

Om du jobbar med mig, får du en engagerad och lyhörd frilanscopy och utbildare som hela tiden ställer frågan ”varför”.

Det är världens mest kraftfulla fråga. Det var den som fick mig att starta True Copy 2016, efter nästan tio år som anställd copywriter och content manager.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *