Kurser och coachning

Vässa ditt eget skrivande med en kurs eller personlig coachning.

Börja till exempel med en gratis kurs via e-post för att komma igång.

Ja, jag vill ha gratis copykurs via e-post

Fler kurser hittar du här:

Några av mina kursdeltagare säger:

Hon delade med sig av sina kunskaper och anpassade innehållet utifrån våra frågor och funderingar. Alla i teamet var jättenöjda och jag kan varmt rekommendera Lena!

Elin Lindström, Swedbank

Anna och Lena har kompletterat varandra väldigt bra och har lyckats förmedla kunskapen på ett engagerande sätt! Kunskaperna har varit väl förankrade i arbetslivet vilket underlättar för motivationen.

student, Affärshögskolan

Anna och Lena kompletterar verkligen varandra. De är kompetenta och inspirerande. Grymt att ha en som kan coacha i tal och en i content. Jag har fått många bra tips, nyttig feedback och massa uppmuntran! Dessutom lärt mig massa nya saker.
Tack för en bra kurs!

student, Affärshögskolan

Jag hade Lena som kursledare på Folkuniversitet och lärde mig så mycket. Hon visade konkreta tips på vad vi bör tänka på och varför. Lenas erfarenhet, humor och pedagogik har gett mig nya kunskaper som är otroligt användbara i mitt dagliga arbete. Jag önskar att kursen aldrig tog slut.

Malin Björkenström, Toppz AB

Har fått med mig väldigt många värdefulla tips och verktyg som jag använt direkt när jag kommit tillbaka till kontoret dagen efter kurstillfällena.

Hanna, deltagare i copykurs, Folkuniversitetet