Kurser i att skriva

Utveckla ditt skrivande tillsammans med andra som vill samma sak. Gå en kurs i att skriva copy.

Copywriting – live

Workshop via Zoom:

Se hur små justeringar gör en text bättre

Var med på Copywriting – live 2 februari 2023, via Zoom.

En förmiddag där du får se och höra knepen som gör en säljande text bättre, och bättre, och bättre …

Ge mig detaljerna om kursen Copywriting – live 👉

På Folkuniversitetet i Stockholm:

Copy – skriv säljande texter

Lär dig copywriting från grunden. Du får verktyg, modeller, övningar och feedback i konsten att skriva säljande och engagerande. Under fem tisdagsförmiddagar med start 7 mars 2023.

Allt om min copykurs 👉

Gratis prova på 17 januari 👉

Copykurs på folkuniversitetet

Hon delade med sig av sina kunskaper och anpassade innehållet utifrån våra frågor och funderingar. Alla i teamet var jättenöjda och jag kan varmt rekommendera Lena!

Elin Lindström, Swedbank

Anna och Lena har kompletterat varandra väldigt bra och har lyckats förmedla kunskapen på ett engagerande sätt! Kunskaperna har varit väl förankrade i arbetslivet vilket underlättar för motivationen.

student, Affärshögskolan

Anna och Lena kompletterar verkligen varandra. De är kompetenta och inspirerande. Grymt att ha en som kan coacha i tal och en i content. Jag har fått många bra tips, nyttig feedback och massa uppmuntran! Dessutom lärt mig massa nya saker.
Tack för en bra kurs!

student, Affärshögskolan

Jag hade Lena som kursledare på Folkuniversitet och lärde mig så mycket. Hon visade konkreta tips på vad vi bör tänka på och varför. Lenas erfarenhet, humor och pedagogik har gett mig nya kunskaper som är otroligt användbara i mitt dagliga arbete. Jag önskar att kursen aldrig tog slut.

Malin Björkenström, Toppz AB

Har fått med mig väldigt många värdefulla tips och verktyg som jag använt direkt när jag kommit tillbaka till kontoret dagen efter kurstillfällena.

Hanna, deltagare i copykurs, Folkuniversitetet