Kurser i att skriva

Vill du utveckla ditt skrivande tillsammans med andra som vill samma sak? Min copykurs ”Copy – skriv säljande texter” på Folkuniversitet låter dig fokusera på skrivandet en halvdag i veckan under fem veckor.

Vi går igenom handfasta verktyg för ditt skrivande som du kan ha direkt nytta av i din roll på jobbet. Du får metoder och skrivövningar att jobba med både under och mellan kurstillfällena.

Nästa omgång är på distans via Zoom, med start 25 mars.

Läs mer och anmäl dig till copykursen här

Få mejl om kommande copykurser

Vill du få ett mejl när det finns nya copykurser eller workshops att anmäla sig till?

Skriv upp dig på min e-postlista så hör jag av mig.

Ja tack, mejla mig om nya datum

Hon delade med sig av sina kunskaper och anpassade innehållet utifrån våra frågor och funderingar. Alla i teamet var jättenöjda och jag kan varmt rekommendera Lena!

Elin Lindström, Swedbank

Anna och Lena har kompletterat varandra väldigt bra och har lyckats förmedla kunskapen på ett engagerande sätt! Kunskaperna har varit väl förankrade i arbetslivet vilket underlättar för motivationen.

student, Affärshögskolan

Anna och Lena kompletterar verkligen varandra. De är kompetenta och inspirerande. Grymt att ha en som kan coacha i tal och en i content. Jag har fått många bra tips, nyttig feedback och massa uppmuntran! Dessutom lärt mig massa nya saker.
Tack för en bra kurs!

student, Affärshögskolan

Jag hade Lena som kursledare på Folkuniversitet och lärde mig så mycket. Hon visade konkreta tips på vad vi bör tänka på och varför. Lenas erfarenhet, humor och pedagogik har gett mig nya kunskaper som är otroligt användbara i mitt dagliga arbete. Jag önskar att kursen aldrig tog slut.

Malin Björkenström, Toppz AB