Föreläsare inom kommunikation

Bli inspirerad på en föreläsning om att skriva säljande och engagerande – specialgjord för dig och ditt team.

Boka en inspirerande föreläsning till din konferens eller kick-off – som stärker era kommunikationsskills, ger aha-upplevelser och vidgar perspektiven.

Oavsett om det sitter 15, 150 eller 1 500 i publiken.

Du berättar om era behov – jag skapar en föreläsning som är unik för er, med relevanta exempel och skräddarsydda tips.

Det kan till exempel handla om att skriva säljande, skapa lyhörd kundkommunikation, engagerande storytelling eller att hitta en tonalitet som får kunderna att älska er.

Erfaren föreläsare inom kommunikation och marknadsföring

I mig får du en föreläsare som är lyhörd och engagerad, både inför dina behov och dina åhörare. Du får inspiration och kunskap baserat på konkreta case, forskningsbaserade insikter och över 15 års erfarenhet av kommunikation och marknadsföring.

Exempel på var jag föreläst:

Jag kan också hjälpa till med:

Boka mig

Hon delade med sig av sina kunskaper och anpassade innehållet utifrån våra frågor och funderingar. Alla i teamet var jättenöjda och jag kan varmt rekommendera Lena!

Elin Lindström, Swedbank

Anna och Lena har kompletterat varandra väldigt bra och har lyckats förmedla kunskapen på ett engagerande sätt! Kunskaperna har varit väl förankrade i arbetslivet vilket underlättar för motivationen.

student, Affärshögskolan

Anna och Lena kompletterar verkligen varandra. De är kompetenta och inspirerande. Grymt att ha en som kan coacha i tal och en i content. Jag har fått många bra tips, nyttig feedback och massa uppmuntran! Dessutom lärt mig massa nya saker.
Tack för en bra kurs!

student, Affärshögskolan

Jag hade Lena som kursledare på Folkuniversitet och lärde mig så mycket. Hon visade konkreta tips på vad vi bör tänka på och varför. Lenas erfarenhet, humor och pedagogik har gett mig nya kunskaper som är otroligt användbara i mitt dagliga arbete. Jag önskar att kursen aldrig tog slut.

Malin Björkenström, Toppz AB

Har fått med mig väldigt många värdefulla tips och verktyg som jag använt direkt när jag kommit tillbaka till kontoret dagen efter kurstillfällena.

Hanna, deltagare i copykurs, Folkuniversitetet